Hjem  Søge side  Print  Anbefal denne side  Tilføj denne side til Favoriter  Oversigt   

 
 

Velkommen til

 

Vi er en flok friske piger i årgang 95, 96 og 97, der elsker at spille fodbold.

 

Åretshold 2010

 

Vi er nu gået igang med indedørs, men fortsætter selvfølgelig også med at træne udendør.

 

I sidste sæson deltog vi også med et 11- og et 7-mands hold. Vi sluttede som nr. 2 i puljen for 11. mandsholdet, og en 4. plads med 7-mands holdet.

 

Ved siden af vores træning er der flere af os der deltager på Viby Fodboldakademi. Her blev tilbudt ekstra træning til alle spillere af licenserede trænere fra DTA. Der var tale om 6 ekstra træningsgange med focus på teknisk og fysisk træning. Derudover har akademiet stået for en masse ekstra arrangementer i vintersæsonen.

 

I den kommende sæson vil vi i sbu turneringen, men vi skal også en tur til udlandet - Barcelona 2011.

 

Har du lyst til at være med, så træner vi indendørs hver mandag og udenførs hver torsdag ved Viby Hallen. Om mandagen fra kl. 19.30 til kl. 21.00 - om torsdagen fra kl. 17.30-19.30, så her skal man kun møde op i varmt tøj, løbesko og gul refleksvest.

 

Vores træning er baseret på leg med bolden. Vi bruger bolden til alle øvelser under træningen, 1. halvdel af træningen varmer vi op og laver forskellige øvelser, hvor hver enkelt spiller har en bold, 2. halvdel af træningen deler vi et par hold og spiller kamp.Når vi spiller stævner/kampe, er det vores mål, at vi skal have det sjovt, og alle skal være med.Det skal dog ikke være så sjovt, at vi ikke tager spillet alvorligt og taber kampene, for selvom vi leger med bolden, er fodbold en konkurrencesport.

 

 

 

 

NyhederSponsor